"MILIČIĆA NE MOGU DA IM ZABORAVIM": NBA zvezda nikada nije oprostila Detroitu što su izabrali Srbina pre njega

Novosti online

19. 08. 2021. u 10:13

NBA superstar Karmelo Entoni, gostovao je u podkastu “All the smoke”, gde se se osvrnuo na svoje početke u ligi. Ovom prilikom Entoni je imao interesantnu opasku na račun Detroit Pistonsa, ali i našeg bivšeg reprezentativca Darka Miličića!

МИЛИЧИЋА НЕ МОГУ ДА ИМ ЗАБОРАВИМ: НБА звезда никада није опростила Детроиту што су изабрали Србина пре њега

Foto: EPA

Popularni Melo draftovan je 2003. godine sa trećeg mesta od strane Denver Nagetsa. Ovaj draft je ujedno i jedan od najboljih u istoriji NBA lige.

Pored Entonija u klasi koja je izabrana ove godine bili su i Lebron Džejms, Dvejn Vejd, Kris Boš, ali i naš Darko Miličić.

Naš proslavljeni košarkaš izabran je sa drugog mesta od strane Pistonsa, tik pre Entonija! Darko je sa Detroitom u svojoj drugoj sezoni osvojio NBA prsten i postao najmlađi igrač u istoriji lige sa osvojenom titulom.

Ono što je interesantno je da su prvih pet pikova ove klase napravili sjajne karijere, dok Miličić nije bio te sreće. Iz tog razloga Srbin je proglašen za jednog od najvećih promašaja NBA drafta u istoriji!

Entoni je priznao da ga ovo i dalje kopka.

– Mislim da sam došao tamo, Detroit bi uzeo još jednu titulu sigurno. Ne bih da preterujem i da kažem da bi uzeli tri zaredom, ali bi sigurno uzeli dve zaredom da sam ja došao. Bio bih šampion. Imali su iskusne veterane, mnogo bih naučio od njih. Posle ruki sezone sigurno bih se vratio kao mnogo bolji i iskusniji igrač – rekao je Karmelo u podkastu “All the smoke”.

Da stvar bude gora, Pistonsi su mu obećali da će ga izabrati!

– To je promenilo tok moje karijere, što me nisu draftovali. Još razmišljam o tome i dan danas. Obećali su mi. Obećali su mi da će me uzeti, a onda su to prekršili. Bio sam ubeđen da idem tamo – kaže Entoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN PODATAK: Jokić obara sve rekorde, ali u jednoj stvari nije ni u top 10