MURAL POSVEĆEN ŽOCU OSVANUO U DUBICI: "Dobro pamtim sve" (FOTO)

Novosti online

03. 08. 2021. u 19:42

NAVIJAČI Partizana ne prestaju da slave povratak najboljeg košarkaškog trenera Evrope svih vremena. Otkako je preuzeo crno-bele, Željko Obradobić e dobio mnogo murala, ali danas je u Kozarskoj Dubici u Republici Srpskoj osvanuo možda i najlepši. Navijači su oslikali mural sa njegovim likom uz natpis ‘Dobro pamtim sve‘.

МУРАЛ ПОСВЕЋЕН ЖОЦУ ОСВАНУО У ДУБИЦИ: Добро памтим све (ФОТО)

Foto: N: Paraušić, arhiva VN

Vest da će Željko Obradović od naredne sezone sedeti na klupi Partizana prouzrokovala je veliki zemljotres u srpskoj košarci. Odluka popularnog ‘Žoca’ da preuzme klub iz Humske vratila je veru u život navijačima ‘Parnog valjka’.

Ako je neko živa legenda Partizana, onda je to ovaj čovek, najtrofejniji košarkaški trener u Evropi. Grobari se nadaju da će iskusni stručnjak uspeti da njihov klub vrati na staze stare slave.

Sa dolaskom Željka Obradovića sigurno je da dolazi određena doza stabilnosti, koju će ovaj iskusni stručnjak pokušati da prenese na svoje momke, potpomognut navijačima, kojih će nadamo se sledeće sezone biti na tribinama, nakon godinu i po dana pauze zbog korone.

(Hotsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri