"MOŽDA JE OVO DOBRO ZA SRPSKU KOŠARKU, ALI ZA ZVEZDU SIGURNO NIJE" Član Zvezdine skupštine Milan Dozet oglasio se na Tviteru o Partizanu

Novosti online

08. 07. 2021. u 15:36

POVRATKOM Željka Obradovića u Partizan počeli su da duvaju neki novi vetrovi u srpskoj košarci.

МОЖДА ЈЕ ОВО ДОБРО ЗА СРПСКУ КОШАРКУ, АЛИ ЗА ЗВЕЗДУ СИГУРНО НИЈЕ Члан Звездине скупштине Милан Дозет огласио се на Твитеру о Партизану

Foto: Nebojsa Parausic

Navijači Partizana uživaju, dok sa druge strane navijači Zvezde negoduju zbog dolaska ozbiljnih pojačanja u tabor crno-belih, svesni da su godine dominacije Zvezde sada već ugrožene, jer će protiv sebe imati najboljeg evropskog trenera svih vremena, koji pravi izuzetno moćan tim.

Od dolaska Željka Obradovića nije bilo reakcija iz Zvezde, izuzev oglašavanja Milana Dozeta, člana skupštine kluba sa Malog Kalemegdana i bivšeg igrača ovog tima, koji je rekao da je dolazak Obradovića dobar za srpsku košarku i da može da bude samo motiv više Zvezdi.

Jedan tviteraš upitao je Dozeta da li i dalje smatra da je dolazak Željka Obradovića dobra stvar za srpsku košarku, na šta je Dozet dao interesantan odgovor.

- Za srpsku kosarku da, za nas sigurno ne. Posebno sa ovolikim neralnim budžetom sa kojim ne možemo da se nadmećemo i koji niko nije očekivao. To smo znali od starta samo nema kukanja nego gledamo pozitivne stvari. Pričali su, dolazi Željko, kroz Evrokup ulaze u Evroligu. Mi igramo Evroligu i dobijamo A licencu. Budžeti isti, dva evroligaška tima. Negde se taj plan gadno okrenuo - odgovorio je Dozet.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)