MOŽDA NAPUSTI PARTIZAN, A DA NE ODIGRA NIJEDAN MEČ: Da li je Srbija ikada videla ugovor kao Kuruksov ? Zasenilo i Panterovu visinu ugovora.

Novosti

08. 07. 2021. u 09:25

KLUB iz Humske je objavio da je Kuruks potpisao dvogodišnji ugovor posle tri sezone u Barseloni i epizoda u Bruklin Netsima, Hjuston Roketsima i Milvoki Baksima.

МОЖДА НАПУСТИ ПАРТИЗАН, А ДА НЕ ОДИГРА НИЈЕДАН МЕЧ: Да ли је Србија икада видела уговор као Куруксов ? Засенило и Пантерову висину уговора.

Foto: Depositfotos/KK Partizan

Novi košarkaš Partizana Rodions Kuruks tek je stigao u Partizan, ali ima opciju da ode čak i bez debija u crno-belom dresu. 

Klub iz Humske je objavio da je Kuruks potpisao dvogodišnji ugovor posle tri sezone u Barseloni i epizoda u Bruklin Netsima, Hjuston Roketsima i Milvoki Baksima.

Krilni košarkaš u ugovoru ima izlaznu klauzulu da se vrati u NBA ligu i to se odnosi i na ovu, ali i na sledeću godinu, javlja njegov menadžer Arturs Kalnitis. U teoriji to znači da može da ostane i dve godine i pomogne Partizanu, ali može da ode i za nekoliko nedelja i - nikom ništa.

Kuruc (23) je četvrti košarkaš koji je stigao u Partizan kao veliko pojačanje. Došao je posle Kevina Pantera, Alekse Avramovića i Zeka Lideja.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne