OBRADOVIĆ POSLAO PORUKU ČOVIĆU: Žocov telefonski poziv za Dejana Radonjića

Novosti

29. 06. 2021. u 13:44

NOVO poglavlje u istoriji košarkaškog kluba Partizan otpočelo je juče.

ОБРАДОВИЋ ПОСЛАО ПОРУКУ ЧОВИЋУ: Жоцов телефонски позив за Дејана Радоњића

Foto: ATA images

Na čelo crno-belih se vratio Željko Obradović, najtrofejniji evropski stručnjak. Popularni Žoc je na predstavljanju nagovestio da bi njegov dolazak treblo da bude i zaokret u odnosima "večitih rivala".

On je pričao o odnosima sa Nebojšom Čovićem, prvim čovekom Crvene zvezde, a poručio je da će pozvati i trenera crveno-belih, Dejana Radonjića.

- Sa gospodinom Čovićem sam u korektnim odnosima i voleo bih da se tako nastavi. Ne vidim razlog da bude drugačije. Ljudi koji su odgovorni, vode računa šta pričaju. Sa svoje strane ću sve uraditi da moja ekipa i moji igrači se ponašaju kako to iziskuje ponašanje profesionalnog sportiste. Nećemo nikoga provocirati, ni protivničke navijače, igrače, trenere, ljude iz uprave... To će biti nešto na čemu ću insistirati. A, jedna od prvih stvari koje ću uraditi biće da pozovem mog dobrog prijatelja Dejana Radonjića, kao i ostale trenere. Voleo bih da navijači bodre nas i da ne čujemo jednu ružnu reč protivničkim igračima. Želeo bih da budu primer celoj Evropi i da takvu sliku pošaljemo u svet - poručuje Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)