DEBAKL ATLANTE PROTIV MILVOKIJA: Bogdanoviću limitirana minutaža (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2021. u 07:52

KOŠARKAŠI Milvokija nadigrali su Atlantu na svom terenu sa 125:91 i došli do izjednačenja od 1:1 u pobedama u finalnoj seriji Istočne konferencije. Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović je u igri proveo nešto više od 18 minuta i imao solidan učinak sa osam postignutih poena.

ДЕБАКЛ АТЛАНТЕ ПРОТИВ МИЛВОКИЈА: Богдановићу лимитирана минутажа (ВИДЕО)

Foto: AP

Domaćini su u Viskonsinu odlično počeli meč i poveli od samog početka da bi već u drugoj četvrtini deklasirali Atlantu i praktično obezbedili pobedu za izjednačenje.

Predvođen Džru Holidejem Milvoki je odigrao najbolju četvrtinu u ovoj sezoni i sa 43 postignuta poena došao do 32 poena prednosti u prvom poluvremenu.

Pogađali su Baksi sa svih pozicija i ubacili osam trojki do sredine druge četvrtine, koliko su ubaciji u čitavoj prvoj utakmici, a potom su u nastavku samo održavali razliku do kraja meča.

Odlično su ih predvodili Janis Adetokunbo koji je meč završio sa 25 postignuta poena uz 9 skokova i 6 asistencija i Holidej sa 22 poena, a odlično su ih pratili Bruk Lopez sa 16 i Kris Midlton sa 15 poena.

U timu Atlante podbacio je Tre Jang iako je sa 15 poena bio najefikasniji uprkos brojnim promašajima. Šutirao je 6/16 iz igre i pogodio samo jednu trojku iz osam pokušaja. Galinari je dodao 12, a Kolins i Rediš po 11 poena, dok je Bogdan Bogdanović za 18 minuta u igri postigao osam poena uz četiri asistencije.

Posle prve pobede u finalnoj seriji Istočne konferencije Milvoki je izjednačio sa Atlantom na 1:1 u pobedama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!