FRANCUSKA MINISTARKA ZGROŽENA POTEZOM ARGENTINCA: O neviđenom gestu golmana "gaučosa se i dalje priča

Novosti online

24. 12. 2022. u 22:39

O POTEZU golmana Argentine, Emilijana Martineza govori se gotovo kao i o tituli "gaučosa" na Svetskom prvenstvu, a vlada koncenzus da je svet zgrožen ponašanjem čuvara mreže Aston Vile.

ФРАНЦУСКА МИНИСТАРКА ЗГРОЖЕНА ПОТЕЗОМ АРГЕНТИНЦА: О невиђеном гесту голмана гаучоса се и даље прича

FOTO: AP/Tanjug

Trener Kristal Palasa, Patrik Vijera nazvao je njegovu proslavu Zlatne rukavice glupom.

- Slike golmana koje sam video su malo pokvarile ono što je Argentina postigla na Mundijalu u kataru. Mislim da nije bilo potrebe za tim. Ponekad ne možete kontrolisati svoje emocije, ali mislim da je Martinez uradio nešto glupo, rekao je nekadašnji svetski prvak sa Francuskom sa Svetskog prvenstva 1998. godine.

Nakon meča održao je i minut ćutanja u svlačionici, za živog napadača Francuske. . Zlatnu rukavicu, koja se dodeljuje najboljem golmanu na turniru, prislonio polnom organu, a ismevao je potom u svlačionici i Kilijana Mbapea.

Tokom pobedničke parade u Buenos Ajresu Martinez je viđen sa lutkom koja je imala prilepljeno lice Kilijana Mbapea kako slavi trofej. Nakon meča održao je i minut ćutanja u svlačionici, za živog napadača Francuske.

Nakon meča održao je i minut ćutanja u svlačionici, za živog napadača Francuske.

REAGOVALA I FRANCUSKA MINISTARKA

Francuska ministarka sporta Ameli Udea-Castera bila je znatno oštrija prema Martinezu.

- Smatram to jadnim. To je vulgarno, neprimereno i nedoraslo prilici. Nije se istakao kao pobednik već se ponašao prilično loše.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)