SKANDAL NA DODELI NAGRADA! Heroj meča Argentina - Francuska zgrozio svet: Ovo ne rade šampioni (VIDEO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 20:21

JEDAN čovek postao je heroj velikog finala Svetskog prvenstva u Kataru, a potom se propisno obrukao.

СКАНДАЛ НА ДОДЕЛИ НАГРАДА! Херој меча Аргентина - Француска згрозио свет: Ово не раде шампиони (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Naime, radi se o golmanu Emilijanu Martinezu, koji je večeras izjavio posle osvajanja titule svetskog prvaka, da je finale protiv Francuske bilo "veoma složeno".

- Bila je to veoma složena utakmica, ali posle svega došlo do ostvarenja sna. Nemam reči - rekao je Martinez, dodao da je bio smiren tokom izvođenja penala i da je sve išlo kako je njegov tim želeo.

foto: EPA

Martinez je dodao da pobedu posvećuje svojoj porodici. Posle utakmice uslikan je kako, zajedno sa predsednikom Francuske Makronom, teši utučenog Mbapea.

On je takođe proglašen najboljim golmanom Svetskog prvenstva. Kako i ne bi, kad je činio čuda pred golom tokom celog šampionata, a naročito u finalu.

Istina, primio je tri gola za 120 minuta (dva iz penala), a ono što je odbranio u poslednjim trenucima produžetaka dugo će se prepričavati - volšebno je zaustavio šut Munaija iz zicer pozicije. A onda je u penal-seriji odbranio udarac Komana (Čuameni promašio ceo gol).

Međutim, Martinez je svojim ponašanjem po završetku meča bacio senku na sjajnu partiju, načinio potez koji ne priliči šampionima.

Naime, kada mu je uručena nagrada za najboljeg golmana, on je taj trofej stavio na međunožje pred očima celog sveta. Nije poznato šta je golman Aston Vile time želeo da pokaže, ali se svakako se obrukao.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)