RASKINUO SA SAVEZOM: Sjajni golman Kameruna u 26. godini rekao zbog reprezentaciji! Nije mogao da pređe preko onoga što se dešavalo u Kataru

Tanjug

23. 12. 2022. u 16:37

KAMERUNSKI golman Andre Onana saopštio je danas da se povlači iz reprezentacije.

РАСКИНУО СА САВЕЗОМ: Сјајни голман Камеруна у 26. години рекао због репрезентацији! Није могао да пређе преко онога што се дешавало у Катару

Foto: EPA-EFE/Michael Regan/POOL

Čuvar mreže Intera, koji je uoči utakmice sa Srbijom na Mundijalu u Kataru, odstranjen iz tima zbog sukoba sa selektorom Rigoberom Songom, a potom suspendovan, ovu odluku obrazlažio je u otvorenom pismu javnosti. 

- Svaka priča, bez obzira na to koliko je lepa, ima kraj. Moje reprezentativno poglavlje je okončano. Igrači dolaze i odlaze, imena su prolazna, međutim, Kamerun je ispred bilo kog pojedinca. Kamerun ostaje večan, baš kao i moja ljubav prema reprezentaciji i ljudima koji su nas podržavali - istakao je Onana.

Sjajni golman ima samo 26 godina, pre Intera je branio za Ajaks, gde je imao aferu i kaznu zbog dopinga, a kratko je bio i član Barselone.

Onana je za Kamerun debitovao 2016. godine i branio je na 34 utakmice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)