OTKRIVENO! Evo zašto i sa kim je krenuo da se obračuna košarkaš Olimpijakosa posle meča sa Zvezdom

Novosti online

23. 12. 2022. u 08:29

Bilo je mnogo borbe među košarkašima Olimpijakosa i Crvene zvezde u Atini, ali je sve završeno sportski na terenu, kao i obično kad se sretnu ovi timovi.

ОТКРИВЕНО! Ево зашто и са ким је кренуо да се обрачуна кошаркаш Олимпијакоса после меча са Звездом

Foto: Printskrin

Međutim, u jednom trenutku je košarkaš grčkog tima Janus Larencakis (29) krenuo da se obračuna sa jednim igračem srpskog tima.

Tenziju su spustili Luka Mitrović i Ognjen Dobrić, koji su mu prišli, a nakon meča i Beograđani su pozdravili navijače Olimpijakosa, koji su u bratskim odnosima sa delijama, tako da kratkotrajna varnica u Pireju nije mogla da pokvari atmosferu.

A sada je otkrivena pozadinala Larencakisove nervoze. Naime, u prvi mah se činilo da je imao neke neraščišćene račune sa Nemanjom Nedovićem, barem po snimku, ali grčki novinari, tačnije portal "Gazeta", donosi priču da se sukobio sa Filipom Petruševom.

Navodno, Petrušev mu je nešto šapnuo i njih dvojica su razmenili nekoliko reči intenzivnijim tonom - pre nego što se sve završilo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)