SVET ĆE SE POKLONITI MIHAJLOVIĆU: Stigla potvrda - ovako će početi završna utakmica na Mundijalu

Novosti online

17. 12. 2022. u 13:26

OD Siniše Mihajlovića oprašta se ceo svet. To potvrđuje i nova informacija vezana za završnu utakmicu Svetskog prvenstva u Kataru.

СВЕТ ЋЕ СЕ ПОКЛОНИТИ МИХАЈЛОВИЋУ: Стигла потврда - овако ће почети завршнa утакмицa на Мундијалу

Foto: AP

U finalnom meču između Argentine i Francuske (nedelja, 16), ceo stadion zaćutaće jedan minut kako bi se odala počast velikom čoveku, bivšeg srpskom fudbaleru i treneru koji je juče preminuo u Rimu u 54. godini.

Ovu vest potvrdio je i legendarni strateg Arsenala Arsen Venger.

- Da, biće minut ćutanja. Juče smo dobili tu vest, sve nas je šokirala, vratio se kao trener, ovo nam je dalo nadu, ali nije mogao da dobije bitku protiv raka. Veoma tužan trenutak za fudbal - rekao je Venger.

Podsetimo, u Dohi je već odata počast Mihi. Juče su u revijalnoj utakmici učestvovale bivše fudbalske zvezde koje su se takođe minutom ćutanja oprostile od bivšeg igrača Vojvodine, Crvene zvezde, Sampdorije, Lacija i Intera.

Sahrana Siniše Mihajlovića biće održana u ponedeljak u Rimu.

U meču za treće mesto sastaju se Hrvatska i Maroko, meč počinje danas od 16 sati, a možete ga pratiti u tekstualnom prenosu na portalu "Novosti".

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)