UKLETO SVETSKO PRVENSTVO: Treći novinar umro na Mundijalu u Kataru

Novosti online

13. 12. 2022. u 12:20

Nova neprijatna vest je stigla sa Svetskog prvenstva u Kataru. Potvrđena je smrt još jednog novinara koji je radio ovaj Mundijal. Radi se o Rodžeru Pirsu, tehničkom direktoru ITV sporta.

УКЛЕТО СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Трећи новинар умро на Мундијалу у Катару

FOTO: Profimedia

Pirs je na ovaj tragičan način postao treći novinar u nizu koji je preminuo u Kataru posle Grenta Vala i Halida Al-Mislama.

Reporter ITV sporta Mark Pugač oprostio se od Pirsa u saopštenju.

- Imamo dosta tužnih vesti u Kataru. Preminuo je naš tehnički direktor Rodžer Pirs, koji je izveštavao sa svog osmog Svetskog prvenstva. Rodžer je bio veoma cenjena ličnost u svom poslu, a u ITV-u je bio zadužen za logistiku i planiranje izveštavanja o događajima, kao što su Svetsko i Evropsko prvenstvo u fudbalu i Svetsko prvenstvo u ragbiju. Uvek je imao osmeh na licu i izmamljivao je osmeh drugih ljudi - izjavio je Pugač.

Rodžer Pirs je imao 65 godina, dok se davne 2001. godine pridružio ITV-u, da bi samo sedam godina kasnije postao i tehnički direktor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)