BOMBA: Pep Gvardiola dobio ponudu da preuzme reprezentaciju

Novosti online

11. 12. 2022. u 17:59

FUDBALSKA reprezentacija Brazila neslavno je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. "Karioke" su eliminisane od Hrvatske nakon penal serije u četvrtfinalu. Nakon tog duela Tite je obavestio javnost da više neće biti selektor, a mediji tvrde da je zamena već spremna.

БОМБА: Пеп Гвардиола добио понуду да преузме репрезентацију

FOTO AP

Ono što se govorkalo tokom leta, ponovo je aktuelizovano. Pep Gvardiola koji je potpisao novi ugovor sa Mančester sitijem mogao bi da preuzme selekciju Brazila.

Ovu informaciju preneo je dobro obavešteni katalonski medij "Sport". Navodi se da je španski stručnjak dobio ponudu FS Brazila da preuzme selekciju "Salesaa".

Svesni su Brazilci da je Pep Gvardiola vezan ugovorom do 2025. godine, ali svejedno sa njim žele da nastupe na Mundijalu u Americi, Kanadi i Meksiku godinu dana kasnije .

Navodi se i da su spremni da ga sačekaju i imenuju vršioca dužnosti selektora dok Gvardiola ne stigne u Brazil, ali je to za sada na nivou spekulacije.

Pominje se da bi to mogao da bude Abel Fereira, trener Palmeirasa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)