SRBIJA SLAVI MUNDIJALSKO ČUDO! Meč Maroko - Portugal na lud način ispraćen u našoj zemlji (VIDEO)

Novosti online

11. 12. 2022. u 10:25

MAROKO je napravio još jedno čudo u Kataru. Savladali su Portugal sa 1:0 i plasirali se prvi put u istoriji u polufinale Svetskog prvenstva. Ova afrička selekcija pokupila je simpatije velikog broja neutralnih ljubitelja fudbala, a tako je i u Srbiji.

СРБИЈА СЛАВИ МУНДИЈАЛСКО ЧУДО! Меч Мароко - Португал на луд начин испраћен у нашој земљи (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Čudesna pobeda Davida protiv Golijata slavila se u čitavom svetu, pa i u našoj zemlji, i to na lud način ispred jednog lokala u Sjenici. Navijači su gotovo odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka istrčali napolje i zapevali uz baklje.

Primetne su i zastave Maroka koje su okupljeni imali, a zaista je prelepo videti sa koliko strasti su pojedini u Srbiji ispratili ovu fudbalsku bajku.

Podsetimo, priliku da ispišu njeno novo poglavlje reprezentativci iz ove arapske zemlje imaće u sredu, 14. decembra, kada izađu na megdan zemlji čija su kolonija bili, i fudbalskoj vele-sili, moćnoj Francuskoj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)