AFERA VLAHOVIĆ: Strahinja Pavlović razrešio sve dileme

Novosti online

10. 12. 2022. u 10:09

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je prošla na Mundijalu u Kataru i iako se nacija nadala da će naša selekcija proći grupnu fazu, završili smo kao poslednji u konkurenciji Brazila, Kameruna i Švajcarske.

АФЕРА ВЛАХОВИЋ: Страхиња Павловић разрешио све дилеме

FOTO: Tanjug/AP

Mnogo se pisalo i pričalo o aferama u našem nacionalnom timu, ali je defanzivac Strahinja Pavlović sve demanotvao

Nije krio Dušan Vlahović  koliko je izrevoltiran pričama koje kruže, pa je one koji to rade nazvao pakosnim i zlobnim, a odlučio je da zaštiti svoje ime i prezime!

U Srbiji se pominjalo svašta, konkretno,tuče pojedinih reprezentativaca zbog supruga: šta je dopiralo do vas i je li nešto od toga tačno?

- Čuli smo te stvari, normalno - imamo internet, na društvenim smo mrežama. Neverovatno da su svi lako poverovali u sve to?! Zamislite kad je Dušan Vlahović morao na konferenciji i o tome: dokle je došlo. To, uopšte, nije trebalo da bude u prvom planu. Ispalo je da jeste - rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

Zašto se tako nešto pojavljuje?

- Ne znam!

Ima li uticaja?

- Na mene - ne, opet, teško je da to čitaš, takve optužbe, pritom, znaš da nije istina. Igračima koji su pominjani nije bilo prijatno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)