"RAT" NAKON MEČA HRVATSKA - BRAZIL: Selektor "karioka" ne želi više da ćuti

Novosti online

09. 12. 2022. u 22:40

TITE, selektor Brazila ušao je u pravi verbalni rat sa predstavnicima medija nekon eliminacije njegove reprezentacija sa Mundijala.

РАТ НАКОН МЕЧА ХРВАТСКА - БРАЗИЛ: Селектор кариока не жели више да ћути

FOTO: Tanjug/AP

Novinari iz Brazila bili su naravno "najžešći" sa pitanjima, a ni Tite nije hteo više da ćuti, te je bilo dosta burno.

Na pitanje zašto je Brazil igrao loše večeras, Tite je svu krivicu svalio na medije.

- Loše smo organizovani? Pa vi ste razlog, vi, mediji. Uvek imate neke svoje analize. Imamo dobre napadače, želimo da kontrolišemo igru. Bilo je fudbalera koji su trebali sprečiti kontru Hrvatske u drugom produžetku. Hteli smo da zatvorimo sredinu terena, pratimo njihov vezni red. Imali su samo jedan udaracu u gol. Samo jedan udarac - rekao je Tite.

FOTO: Tanjug/AP

Zamerili su mediji Titeu što je odmah nakon jedanaesteraca otišao u svlačionicu.

- Možda sam trebao ostati na terenu sa njima. Međutim i kada smo pobeđivali nisam ostajao i slavio. Jeste li me videli da slavim? Možda sam mogao ostati na terenu, ali ponosan sam na njih - kaže Tite.

Zanimalo je novinare kako je Brazil uspeo da izgubi ovu utakmicu.

- Pa nisam je izgubio samo ja nego cela ekipa. Hteli smo da dominiramo. Naša strategija je bila da napadamo, da dižemo tempo. Imali smo deset udaraca na gol, a oni samo jedan - rekao je nervozni Tite.

Podsetimo, Tite je po okončanju meča Hrvatska - Brazil podneo ostavku, pa ostaje da vidimo ko će biti naredni selektor ove fudbalske nacije, koja će pokušati da osvoji zlatno na Mundijalu za četiri godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)