HRVATI MU DOŠLI GLAVE: Pala je žrtva mundijalskog kraha! Meč Hrvatska - Brazil je poslednji za njega

Novosti online

09. 12. 2022. u 20:57

PALA i i prva žrtva mundijalske tragedije "karioka".

ХРВАТИ МУ ДОШЛИ ГЛАВЕ: Пала је жртва мундијалског краха! Меч Хрватска - Бразил је последњи за њега

FOTO: Tanjug/AP

Iako su bili favoriti za osvajanje, Brazil je svoj kraj na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu dočekao u četvrtfinalu, a kobna je bila Hrvatska.

FOTO: AP/Tanjug

Po završetku meča, odgovornost za poraz od vatrenih i eliminaciju sa Mundijala na sebe je preuzeo selektor Brazila, iskusni Tite.

On je tako odlučio da saopšti da napušta klupu Brazila, te je njihova priča završena.

Potvrdio je to i Fabricio Romano.

- Tite je napustio Brazil. Nije više selektor Brazila nakon poraza od Hrvatske. Sve je gotovo - napisao je Romano na svom Tviter nalogu.

Osim Fabricija Romana to su naravno potvrdili i brojni drugi inostrani mediji, a još uvek se očekuje saopštenje Fudbalskog saveza Brazila.

Veliko je pitanje šta će se u budućnosti dešavati sa reprezentacijom Brazila jer su ove godine imali ogromna očekivanja, kvalitetne igrače u reprezentaciji i jako dobrog selektora.

Godine naravno prolaze, a nekima je ovo možda bilo i poslednje Svetsko prvenstvo, a iako su bili prvi favoriti za osvajanje Mundijala, Hrvatska ih je od tog sna odvojila u četvrtfinalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)