BIVŠI PREDSEDNIK FIFA ISPROZIVAO DŽAKU: "Gde si bio? Izgubio si kao da si igrao tenis!"

Novosti online

07. 12. 2022. u 14:06

NAKON blamaže Švajcarske u osmini finala Svetskog prvenstva u fudbalu, u kojem ih je Portugalija poslala kući nakon pobede 6:1 javnost u Švajcarskoj ne gleda na kapitena Granita Džaku blagonaklono.

БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ФИФА ИСПРОЗИВАО ЏАКУ: Где си био? Изгубио си као да си играо тенис!

Tanjug/AP

Nekadašnji predsednik FIFA Sep Blater žestoko je kritikovao kapitena Granita Džaku koji je na meti udara jer je najavljivao titulu prvaka sveta, a na sramotan način su se vratili kući.

- Kao u tenisu: Reprezentacija Švajcarske je izgubila 1:6 od Portugalije. Gde je bio Džaka? Čovek koji tvrdi da je vođa i najglasniji je, a nije imao nikakvog uticaja na igru u najvažnijem momentu. Posle dve i po nedelje na Svetskom prvenstvu, najava Granita Džake "Želimo da budemo prvaci sveta" zvuči kao pomalo izgubljena božićna želja. I moram da izmirim svoje kockarske dugove - pošaljite bocu vina časnom uredniku "Tagesancajgera" - napisao je očigledno inspirisani Blater.

Nekadašnji čelnik FIFA pohvalio je i selektora Portugalije Fernanda Santoša na hrabroj odluci da ostavi Kristijana Ronalda na klupi za rezerve.

- Prvi put je ostavio Kristijana Ronalda na klupi i tako pozvao ostale igrače na odgovornost. Plan funkcioniše savršeno: Portugalija trči, Portugalija igra, Portugalija postiže gol: Posle 17 minuta Gonsalo Ramos, čovek koji je bio zamena za Ronalda, povisio je na 1:0, a u 33. minutu Pepe je postigao gol glavom za 2:0...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)