NOVE NEVOLJE ZA "ORLOVE": FIFA pokrenula postupak protiv Srbije

Novosti online

05. 12. 2022. u 13:48

Nove nevolje za Srbiju, pošto je FIFA pokrenula još jednu istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije i protiv naše reprezentacije! Nakon što je pokrenuta istraga protiv Srbije zbog zastave sa mapom Kosova i Metohije u našoj svlačionici, sada se pokreće postupak zbog duela sa Švajcarskom.

НОВЕ НЕВОЉЕ ЗА ОРЛОВЕ: ФИФА покренула поступак против Србије

FOTO: Tanjug/AP

- Disciplinska komisija FIFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog potencijalnih povreda članova 12 (neprilično ponašanje igrača i službenih lica), 13 (diskriminacija) i 16 (red i bezbednost na utakmicama) na meču Srbija - Švajcarska odigranom 2. decembra -  navodi se u saopštenju FIFA.

Na meču Srbije i Švajcarske viđeno je mnogo buke i incidenata, kako pre, tako i tokom i posle meča, kako na terenu, tako i na tribinama, pa čak i van stadiona gde je zabeležena tuča srpskih i albanskih navijača. 

Na samom terenu smo videli koškanja, prvokacije sa obe strane, a pogotovo je burno bilo u finišu meča kada se Granit Džaka sukobio sa Nikolom Milenkovićem, Vanjom Milinkovićem Savićem i još nekoliko srpskih fudbalera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)