Mnogo bure pokrenuto je po završetku meča između Srbije i Švajcarske, koji je naša reprezentacija izgubila i samim tim završila Svetsko prvenstvo u Kataru već u grupnoj fazi.

Komentari (8)

Misa

05.12.2022. 08:53

Ljudi su zasluzili pobedu,mi treba da se upitamo gde je nama mesto,kad nemozemo da pobedimo jednu Svajcarsku a kamoli neke Jace...nas je fudbal odavno puko. Mi smo Teniska,Vaterpolo zemlja a ne fudbalska

Jovan

05.12.2022. 10:44

Ne znam jeli on provocirao ili ne jer nema zvucnog niti video potvrde nasuprot Piksiju koji obruka veliki deo Srpskog sveta psujuci Siptarsku majku, ne u moje ime!!!

micko

05.12.2022. 12:17

E baš sam bio siguran da će drastično da ga kazne :)))) Pa đe vi živite ????? Taman da su nožem isjekli naše igrače imali bi i više nego opravdan razlog za to koji bi fifa prihvatila i čak bi se čudili što nisu još burnije reagovali jer je bilo sasvim opravdano protiv Srpskih divljaka !!!

Samo Ja

05.12.2022. 14:13

Ništa me ne iznenađuje,oni ( šiptari) su uvek uniformni po mišljenju,tako da svoje individualno mišljenje nikada nisu ni imali,već kako im se servira od njihovih vođa,a to nema veze sa slobodom mišljenja. Neka im,ne zavidim im na tome,naprotiv,to je žalosno i jadno.