POKLANJAMO! Osvoji zvaničnu Vivo loptu kreiranu povodom najvećeg svetskog takmičenja u fudbalu

Novosti online

01. 12. 2022. u 23:09

Igrajte u istom timu sa Vivom i Večernjim novostima - zapratite @vivomobilers i @vecernjenovosti.rs na Instagramu i u komentaru ove objave prognozirajte tačan rezultat utakmice Srbija - Švajcarska!

ПОКЛАЊАМО! Освоји званичну Виво лопту креирану поводом највећег светског такмичења у фудбалу

V.N.

Igrajte u istom timu sa Vivom i Večernjim novostima - zapratite @vivomobilers i @vecernjenovosti.rs na Instagramu.

Pošaljite nam poruku na Instagramu @vecernjenovosti.rs u kojoj ćete prognozirati rezultat utakmice Srbija - Švajcarska i osvojite zvaničnu Vivo loptu, koja je posebno kreirana povodom najvećeg svetskog takmičenja u fudbalu koje se upravo održava u Kataru! To možete da uradite i komentarom ispod objave!

Deleći ljubav, timski duh i strast korisnika prema fudbalu, Vivo je ove godine postao zvanični pametni telefon Fudbalskog saveza Srbije i kroz ovu saradnju nastoji da podršku, koju pruža sportu u svetu, pruži i fudbalu u Srbiji.

Vivo veruje da razvoj sporta i tehnologije dele sličnu filozofiju – omogućiti ljudima da žive boljim životom kroz kontinuirana otkrića i inovacije.

Kompanija Vivo nedavno je organizovala najveći kreativni konkurs do sada, na kom je na osnovu kreativnosti izabrala slogane koji su nove Vivo korisnike odveli direktno u Katar, gde su uživo pratili utakmicu Brazil - Srbija i navijali za naše "orlove".

Srećno! 

Deset najbržih će biti obavešteni o nagradama putem poruke na Instagramu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)