SRBIN UĆUTKAO AMERA: Orlovi dobili pitanje o zastavi - pogledajte kako je naš portparol sasekao novinare u korenu (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2022. u 21:16

KAO što je sada već dobro poznato u svlačionici Srbije uočena je zastava "Kosova je Srbija" sa natpisom "Nema predaje", zbog koje je FIFA pokrenula disciplinski postupak protiv naše reprezentacije.

СРБИН УЋУТКАО АМЕРА: Орлови добили питање о застави - погледајте како је наш портпарол сасекао новинаре у корену (ВИДЕО)

FOTO: Tviter/Kosovan fudbal/photojoiner/printskrin

Tokom današnjeg dana Marko Grujić pojavio se na konferenciji za novinare, a reprezentativca Srbije je o pomenutoj zastavi upitao i američki novinar Nil Barker.

- Zašto su igrači odlučili staviti tu zastavu u svlačionicu - upitao je Barker.

No, odmah je reagovao portparol naše reprezentacije Milan Vuković koji nije dopustio vezisti Porta da odgovori na to pitanje.

Vuković je novinarima rekao da će se "razgovarati samo o meču sa Kamerunom", koji se usput rečeno igra u ponedeljak od 11 sati po našem vremenu,

Američki novinar objavio je video sa pres konferencije kada postavlja sporno pitanje, a između ostalog je napisao: "Žao mi je što igrač neće odgovoriti na ovo pitanje". Pogledajte kako je Vuković "sasekao u korenu" novinara iz Amerike.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)