FIFA POKRENULA ISTRAGU PROTIV SRBIJE: "Orlovi" bi mogli biti kažnjeni zbog zastave

Novosti online

26. 11. 2022. u 17:41

FIFA je odlučila da pokrene istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog zastave koja se našla u svlačioncii našeg tima, javljaju strani mediji.

ФИФА ПОКРЕНУЛА ИСТРАГУ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Орлови би могли бити кажњени због заставе

FOTO: Tviter/Kosovan Fudbal

Naime, na njoj se vidi Kosovo i Metohija kao deo naše države. Takođe, pisalo je "Nema predaje", dok je Kosovo bilo obojeno bojama srpske trobojke.

Ovu sliku je u javnost pustio Hajrula Čeku, ministar kulture, omladine i sporta u Vladi tzv. Kosova, koji je zatražio od FIFA i UEFA da oštro kazne Srbiju zbog ovoga.

- Disciplinska komisija FIFA je otvorila istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog zastave koja se videla u njihovoj svlačionici u meču sa Brazilom. Istraga je otvorena na bazi članka 11 FIFA disciplinskog pravilnika člana 4 Pravila o FIFA Svetskom prvenstvu 2022. godine - preneo je "Rojters" saopštenje FIFA.

Podsetimo, "orlovi" drugi meč na Svetskom prvenstvu igraju u ponedeljak od 11 sati protiv Kameruna.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)