SRBIJA STRAHUJE ZBOG SERGEJA: "Novosti" otkrivaju da li će stariji Milinković-Savić igrati protiv Kameruna

N. I.

26. 11. 2022. u 13:33

KAO bomba odjeknula je vest da će Sergej Milinković Savić propustiti meč protiv Kameruna. To bi predstavljao veliki hendikep za tim Dragana Stojkovića Piksija, koji protiv Afrikanaca igraju meč "generacije.

СРБИЈА СТРАХУЈЕ ЗБОГ СЕРГЕЈА: Новости откривају да ли ће старији Милинковић-Савић играти против Камеруна

FOTO: Tanjug/AP

Od specijalnog izveštača "Novosti" iz Katara

Ulog je veliki, pobeda, pa i nerešen rezultat nas verovatno ostavljaju u životu, poraz bi predstavljao katastrofu. A u taj meč sa Sergejom ili bez njega nije isto.

Tragom te informacije "Novosti" su proverile u kakvoj je situaciji as Lacija. Na sreću Sergej bi trebao da bude spreman za Kamerun. Kako saznajemo starijem Milinković Saviću je otekao zglob, ali uz adekvatnu medicinsku pomoć sve će biti u redu do ponedeljka.

Podsećanja radi, Srbija protiv Kameruna igra u ponedeljak od 11 časova po srednjevropskom vremenu na Al Janub stadionu. Afrikanci kao i "orlovi" su na "nuli", pošto su poraženi na premijeri od Švajcarske - 0:1, pa za obe reprezentacije ovaj meč ima prefiks ključni.

Standings provided by Sofascore

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)