SRBIJA DA BUDE KAŽNJENA? Skandalozni zahtevi albanskih separatista zbog zastave "Nema predaje" u svlačionici orlova (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2022. u 14:58

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije se proslavila u prvom meču na Mundijalu, ali sama činjenica da su "orlovi" na najvećoj smotri svetskog fudbala "bode oči" neprijateljima naše države i naroda.

СРБИЈА ДА БУДЕ КАЖЊЕНА? Скандалозни захтеви албанских сепаратиста због заставе Нема предаје у свлачионици орлова (ФОТО)

FOTO: Tviter/Kosovan Fudbal

Jedna fotografija iz svlačionice Srbije izazvala je buru na društvenim mrežama, piše Blic.

Orlovi su u četvrtak odigrali prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru. Na startu takmičenja u grupi G izgubili su od Brazila sa 2:0.


Posle utakmice na društvenim mrežama se pojavila fotografija iz svlačionice Srbije, na kojoj se vidi okačena zastava sa srpskom zastavom u mapi Kosova Metohije i natpisom: 

"Nema predaje".

Slika je izazvala nezadovoljstvo i ljutnju kod, pre svega, pripadnika albanske zajednice.


- Nacionalni tim Srbije praktično poziva na genocid na Kosovu tokom Svetskog prvenstva. Odvratno - komentar je poslat sa naloga "Kosovan Football" koji se lažno predstavlja kao zvanični nalog fudbalskog saveza nepostojeće države.

- Kosovo je punopravna članica FIFA, sada treba do kraja istiskivati pravdu i tražiti kažnjavanje Srbije - pisalo je u drugoj objavi.


- FIFA treba da zabrani srpske šovinističke poruke ili slogane koji predstavljaju direktan napad na Kosovo, punopravnu i ravnopravnu članicu FIFA. Svetsko prvenstvo ne bi trebalo da se pretvori u proslavu genocida. Zvaničnici bi trebalo da vode računa o ovim i sličnim slikama - poručio je treći.

Inače, sa Tviter naloga "Kosovan Football"  poželeli su sreću Brazilcima na meču protiv Srbije, ali ih je neprijatno iznenadio odgovor jednog navijača selesaa:

- Srećno večeras, Brazil - stoji u poruci  "Kosovan Football" naloga, a brutalan odgovor brazilskog navijača sa slikom Nejmara na profilu bio je: 

"Hvala, Srbijo"

FOTO: Tviter/Kosovan Fudbal

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)