FUDBALERI Srbije su poraženi od Brazila 2:0 u prvom kolu "G" grupe Mundijala u Kataru, a pojedini novinari u komšiluku slade se porazom Piksijevih "orlova"

Komentari (11)

Surova istina

24.11.2022. 23:24

Deprimirajuće ja da gledamo istu onu reprezentaciju kao pre. Još više boli činjenica da su i oni sami shvatili da nemaju niti snage niti ZNANJA da igraju sa vrhunskim ekipama. Napred Srbija...nadamo se, samo nam je to ostalo. Ipak ne košarka, odbojka, vaterpolo, to su naši sportovi, a u fudbalu smo buljaši, i to je činjenica. Živela Srbija, napred buljaši.. .

zoran

25.11.2022. 00:01

Na žalost hrv.komentator je u pravu. U prvom poluvremenu zabili smo se na svoju polovinu bez volje da se krene naprijed, odbranili smo se ali jedva. U drugom poluvremenu opet isto sve dok Brazil nije dao gol. Tada je došlo do zamjene i rekao bi krenulo je bolje. Otvorili smo se, imali nekoliko šansi ali pade još jedan gol. Na stranu što je bilo povrijeđenih, Piksi je slabo postavio ekipu. Potpuni promašaj. Ali ovo je tek početak, nadam se da je neko nešto naučio od ovog poraza i rekao bi kukavičke igre.

Ljubica

25.11.2022. 07:51

Da se ne lažemo, mi bi to isto radili. Na žalost nisu imali ni zbog čega da nas hvale, veoma razočaravajuća igra.Od kukanja i pravdanja nema vajde, zato treba druge dve utakmice mnogo bolje odigrati i ni u kom slučaju se već sad predavati.Bilo bi dobro da se u buduće prvo skoči, pa tek onda kaže hop, a i mediji bi mogli spustiti loptu i kod euforije, ali i kritike, barem dok su još u fazi takmičenja.

Branko2

25.11.2022. 12:20

A,zasto bi se lijepi njihovi sramili.Zar vi jos uvjek vjerujete u neko bratstvo i jedinstvo?I na osnovu cega je srpska stampa pisala bajke o finalu i ostalim glupostima.Sanse da se prode u drugo kolo postoje,ali su male.Tim koji ima dva-tri malo bolja igraca a,sve drugo ispod prosjeka mora da suti i bori se do zadnje kapi krvi jer to je jedini nacin za neki uspjeh.Kvalitete za laganini nema.