SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, na konferenciji za štampu otkrio je jednu zanimljivu stvar iz tabora "orlova".

vladimir

24.11.2022. 23:22

Tu nema PRVO i DRUGO poluvreme, jer onda ima i prvih 13 i po minuta prvog, pa drugih 6 i po minuta drugog poluvremena ... o čemu vi to? Jel vi znate koliko se igra utakmica .....? Piksi nisi ti kriv i uz najbolje želje, teško ćeš izdržati kritičku medijsku "paljbu" koja ti je do večeras davala podršku!? Inače UTAKMICA se igra CELIH 90 minuta, plus sudijska nadoknada! A "uveravanja" ......?

Neko iz mase

24.11.2022. 23:41

Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju propadose. Tako je sa nama Srbima koliko ste euforicno pisali kao da smo već pobijedili i prvaci prvenstva. Uvijek Srbin leti negdje visoko prije vremena a kasnije pada lagano neshvatljivo i bolno. Tako je s nama ko visoko leti nisko pada. Pjevaju se hvalospjevi i oj Kosovo Kosovo umjesto Bože pravde i Oče naš. Iako čudna utakmica da se u drugom poluvremenu iznenada klone i duhom i fizički idemo dalje i nedozvoliti ponavljanje istih greški i dajte brže trčite i dodajte.

Prle

25.11.2022. 00:28

MA DOSTA SA IZGOVORIMA! PREKINIMO KAO NACIJA SAMI SEBE DA LAZEMO! NISMO DORASLI IZAZOVU I ZDRAVO! PIKSI U SUZAMA...KRILI OD NJEGA POVREDE...AMAN! KOGA VI/ONI ZAVITLAVAJU!?

DaDjo

25.11.2022. 02:07

Nije problem nikakav sto smo izgubili od Brazila opet kao i u prethodnih 90 posto utakmica, jos je dobro dva nula nije poraz kao onaj od pre vise godina ka smo izgubili sa 11 ili 7 naprema mozda nesto to je bilo katastrofa a u Ponedeljak i od Kameruna da izgubimo necu se ljutit al od Svajcerske nesmijemo izgubiti tu treba pesnicama da ih polomimo ako nebudemo mogli golovima.

Milica

25.11.2022. 03:46

Izgubili utakmicu i nisu dobro svi su povređeni. Zašto su uopšte i išli ako su povređeni i znali su da neće moći ispuniti ono što se od njih očekuje. Nije fer pre svega prema Piksiju, covjek je u njih polagao velike nade, namagarcili su ga. Nas kao narod i nisu, jer realno ko je uopšte mogao i da očekuje da ćemo pobediti Brazil.

Luka

25.11.2022. 04:44

Ma daj se Stojkoviću spusti na zemlju.Izgubiti od Brazila je očekivana i nemože se Srbija staviti uz bok reprezentaciji velike i močne zemlje kap,što je Brazil.koji su oduvek bili pojam u futbalu i po znanju i po vrhunskim igračima

Đokica

25.11.2022. 05:52

Ako i prođemo grupu (što je jako teško), kao drugi idemo na Portugaliju a oni samo čekaju da nam se osvete za onaj poraz u Lisabonu.

Milan

25.11.2022. 06:57

Nije pad fizicke kondicije s neba pao.Opravdanje da to nije znao prije susteta je njegova greska.Pobeda Brazilaca cista.Rijetko vidjeno nekulturno i primitivno ponasanje selektora je za svaku osudu.

Si

25.11.2022. 07:10

Vratićemo se kući bez ijedne pobede,jer to je stvarnost svidela se to nama ili ne. Molim vas pogledajte utakmice koje je Jugoslavija igrala pod vođstvom selektora Miljana Miljanića,pa mi se nismo pomerili niti za jotu,mi još igramo fudbal iz 1970.god. Fudbalski svet je otišao sedam svetlosnih godina napred. Pitanje je ZAŠTO? Odgovor je jednostavan,oko srpskog fudbala se uvek okuplja društvance koje samo gleda da potrpa u džepove pare koje ova država daje i ne pita.Kada se zapitate čiji je Partizan,ili Zvezda sasvim sve jedno,odgovor je ničiji. Fudbaleri su plaćeni i preplaćeni za nerad i neznanje,a onda nam nije jasno zašto je tako kako jeste.