"DOBIO SAM UVERAVANJA DA JE SVE OKEJ, A OČIGLEDNO NIJE!" Piksi posle poraza Srbije od Brazila otkrio šta su mu rekli igrači

Novosti online

24. 11. 2022. u 22:42

SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi, na konferenciji za štampu otkrio je jednu zanimljivu stvar iz tabora "orlova".

ДОБИО САМ УВЕРАВАЊА ДА ЈЕ СВЕ ОКЕЈ, А ОЧИГЛЕДНО НИЈЕ! Пикси после пораза Србије од Бразила открио шта су му рекли играчи

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je izgubila od Brazila u Lusailu, pa joj ostaju još dve šanse, protiv Kameruna i Švajcarske, da osvoji bodove za plasman u nokaut fazu.

Upitan na konferenciji za štampu kako će na sledeće utakmice uticati aktuelna situacija koju je opisao kao, za njega, šokantnu, u smislu fizičkog stanja ekipe u drugom poluvremenu, odvogorio je ovako:

- Moraćemo dobro da razmislimo, da vidimo šta da radimo. Moraće zdravi igrači da igraju. Ja sam pričao sa igračima, dobio sam uverenja da je sve okej što se tiče povreda, ali očigledno da nije. Moraćemo da tražimo druga rešenja, ukoliko se situacija ne poboljša. Ali, ima vremena da donesemo odluke koje će biti dobre za tim. Šta je tu je, to je jednostavno tako. Treneri, kao što sam ja, kad imaju takve probeleme, moraju da ih prihvate da su takvi. Mi nemamo magične doktore koji će rešiti probleme s povredama za dva dana. Večeras bi bila drugačija pesma da su ovi igrači bili zdravi, verujte. Ali, Bože moj... - istakao je Stojković.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra sledeći meč protiv Kameruna, u ponedeljak od 11 časova prepodne po našem, srednjoevropskom vremenu. I  tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)