SRBIJA je odigrala svoj prvi meč na Mundijalu u Kataru, snovi nacije o senzaciji na samom starta su raspršeni. I nema sumnje da je ovo veče postalo košmarno mnogim ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, ali nema ni dileme da nikome nije teže nego našim "orlovima", i njihovom predvodniku - Draganu Stojkoviću Piksiju.

Kole

24.11.2022. 22:23

Nije bilo loše prvo toliko, ali ogroman pad u nastavku. To brine i za ove druge dve utakmice. Oba rivala će to znati da kazne. Mora bolje ili kući.

Djoka

24.11.2022. 22:28

Šta reći a ne zaplakati. Piksi je trebalo prvo da pita fudbalere da li oni "HOĆEDU" da igraju na mundijalu ili ne? Činjenica je da iako oni kao pojedinci vrede ali kao tim reprezentacija Serbije ne vredi ni dinara. Igra im je prazna i šuplja kao i prošli put u Rusiji. Možete vi da menjate selektora koga god hoćete ali ako oni neće da igraju ni djavao tu ne odmaže. E to zašto su došli a ne žele da igraju je pitanje koje bih im ja rado postavio? Babe. Da sam na njegovom mestu ja bih se vratio u Japan. Japanci hoćedu da igraju i razbili Nemce ko beba zvečku. Koja je to razlika u vatri i žaru i želji drugova japanaca za pobedu i odmah se vidi rezultat.

194

24.11.2022. 23:25

@Djoka - Браво.Нажалост је све тако.Баш сам разочаран што опет исто гледамо(не знамо ни шта),и иако је био то Бразил немам мотива нешто да их гледам са овим осталима...Срам вас било,бар због навијача на трибинама шта и они гледају!

Milutin Bar

24.11.2022. 23:29

Još bolnije je bilo gledati one 15 srba,dolje na terenu,koji sebe nazivaju ,,FUDBALERIMA,, A da ne pričam,šta sam ja preživio sa porodicom.Nikana veće tuge u mom domu,zbog sporta u poslednje 50 god.nije bilo ko večeras.Zastiđe je bilo gledat ŠETNJU ,I IGRU ,,BAŠ ME BRIGA,,KOJU SU VEČERAS PRIKAZALI SRPSKI INVALIDI. KADA SAM SE MALO SMIRIO,I POČEO DA RAZMIŠLJAM BEZ EMOCIJA,PA I NIJESMO LOŠE PROŠLI. RESLNO GLEDAJUĆI MEČ,GLAT JE TREBALO DA BUDE 11:0, Imali gledaoca da me može demantovati.

Misa

25.11.2022. 09:22

Trebalo je na prste da udju na prvenstvo,bez mnogo dizanja u oblake od strane trenera I medija. Realno Piksi nema veliko iskustvo kao trener