"BIO BIH 7 DANA NA HLEBU I VODI, SAMO DA ISPADNU": Rade Bogdanović hit izjavom pecnuo razočarenje Mundijala (VIDEO)

Novosti online

24. 11. 2022. u 00:16

RADE Bogdanović, jedan od najharizmatičnijih ljudi iz sveta fudbala ne prestaje da oduševljava ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

БИО БИХ 7 ДАНА НА ХЛЕБУ И ВОДИ, САМО ДА ИСПАДНУ: Раде Богдановић хит изјавом пецнуо разочарење Мундијала (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/RTS

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Verdera iz Bremena i Atletiko Madrida bio je gost na "RTS" televiziji uoči meča Srbije i Brazila.

Gotovo svima dragi, danas fudbalski konsultant, analizirao je na javnom servisu događanja sa današnjeg bogatog programa na Mundijalu, a između ostalo dotakao se i herojske pobede Japana nad slavnom Nemačkom

Izgleda da Bogdanović ne simpatiše Nemačku nacionalnu selekciju, a kao jedan od razloga naveo je to da se "panceri" više bave ljudskim pravima (o čemu ste danas mogli čitati na portalu "Novosti"), nego fudbalskom igrom. 

- U svakom slučaju meni je drago da su izgubili, voleo bih da ispadnu u prvoj grupi, zato što su se bavili ljudskim pravima više nego utakmicama svoje reprezentacije i samoj pripremi. Bavili su se time kako je Katar dobio organizaciju, kako radnici rade, a ne gledaju u svoje dvorište. Španija će im sakriti loptu, evo ja bih bio nedelju dana na hlebu i vodi, samo da ispadnu - zaključio je Bogdanović i nasmejao sve u studiju, legendarnog Ivicu Kralja, voditeljku Draganu Kosjerinu i voditelja Jovana Memedovića.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)