SEKS U KATARU PLAĆA SE ZATVOROM: Surove kazne na Mundijalu čekaju ljubitelje fudbala

Novosti online

21. 06. 2022. u 15:30

ZA tačno pet meseci fudbalska planeta uživaće u Mundijalu, na kom će između ostalih nastupiti i selekcija Srbije. Reprezentacije Holandija i Senegala sastaće se od 13 časova po našem vremenu i time označiti početak Svetskog prevenstva u Kataru, koje će se po jednoj bizarnoj stvari razlikovati u odnosu na sve one koji su mu prethodili.

СЕКС У КАТАРУ ПЛАЋА СЕ ЗАТВОРОМ: Сурове казне на Мундијалу чекају љубитеље фудбала

FOTO: Printskrin/googleimages

Naime, za konzervativnu arapsku zemlju u kojoj je predbračni seks ilegalan očekivalo se da će morati malo da popusti svoja stroga pravila, kako bi ugostila liberalan svet. Engleski "Dejli star" se pozvao na izvor iz tamošnje policije, koji tvrdi da će kazne za prekršitelje biti vrlo visoke. Tako se do sedam godina zatvora može dobiti za seks izvan bračne zajednice, a i FIFA je upozorila da su pravila ista za sve.

- Seks je praktično zabranjen svima osim supružnicima. U Kataru neće biti seksa za jednu noć, a neće biti ni noćnog opijanja i žurki. Svi će morati da poštuju pravila ako ne žele završiti u zatvoru na duže vreme - kaže izvor "Dejli stara".

Osim toga, ranije je već objavljeno da posedovanje bilo kakve droge u Kataru može značiti i smrtnu kaznu. Navijači mogu biti kažnjeni i zbog ljubljenja u javnosti, a od sedam godina zatvora pa sve do smrtne kazne može se dobiti i za homoseksualnost, koja je u toj zemlji zabranjena.

Foto: N.I./EPA

Nemojte biti iznenađeni ako se gomila karata uskoro nađe na sajtovima za preprodaju od strane onih navijača koji će saznati da promena drakonskih kazni za predstojeći Mundijal neće biti. 

Prvi meč na šampionatu fudbaleri selektora Dragana Stojkovića igraće protiv Brazila, 24. novembra od 20 časova.

Bonus video: Katar - obilazak neobičnog stadiona za Svetsko prvenstvo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)