OVO JE DOKAZ DA ODLAZI IZ JUVEA! Ronaldo preselio kompletan vozni park iz Torina, šleperi sa dragocenim tovarom otišli u nepoznatom pravcu

Novosti online

17. 05. 2021. u 15:40

GLASINE da Kristijano Ronldo napušta Juventus posle tri godine u dresu Stare dame možda su dobile potvrdu prošle noći.

ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ОДЛАЗИ ИЗ ЈУВЕА! Роналдо преселио комплетан возни парк из Торина, шлепери са драгоценим товаром отишли у непознатом правцу

FOTO: Instagram/Cristiano

Portal "per sempre kalčo" (zauvek fudbal), objavio je video snimak na kome se vidi kako celokupni luksuzni vozni park portugalskog asa tovare u šlepere specilalizovane portugalske firme za selidbe, nakon čega konvoj odlazi u nepoznatom pravcu.

Prema istom izvoru, radi se o lisabonskoj kargo kompaniji "Rodo kargo"  koja je i pre tri godine prilikom dolaska Ronalda u Juve dovezla njegove ljubimce u Torino.

- Ronaldo gleda kako njegovih 7 mašina utovaruje poznata portugalska kompanija za selidbe. Usred noći, kao i one noći pre 3 godine, kada su doveženi u Torino - stoji u objavi italijanskog sajta.

FOTO: Instagram/Cristiano

Ronaldo je poznati ljubitelj luksuznih auta, a njegov vozni park između ostalih "zveri" čine Bugati vejron (najskuplji u "ergeli" sa vrednošću od 1,7 miliona evra), dva Lamborgini aventadora, Bentli GT spid, Aston Martin DB9, Rols Rojs fantom, Maserati grand kabrio, Audi R8, Meklaren Senu i nekoliko Ferarija... Sve zajedno ima 19 automobila ukupne vrednosti pet miliona evra.

Znao je Portugalac i da slupa auto, to mu se desilo dok je nastupao za Mančester junajted kad je u januaru 2009. udario u ogradu tunela svojim Ferarijem i potpuno ga uništio iako je on ostao nepovređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)