LUKSUZNI BENTLI KRALJICE ELIZABETE NA PRODAJU: Prešao je 4.000 kilometara, a ovo je cena

Novosti online

26. 04. 2021. u 11:48

SALON automobila Bramley Motor Car, nedaleko od Gildforda u Sariju u Engleskoj, prodaje odlično očuvani zeleni Barnato Bentley Mulsanne, male kilometraže, čija je prethodna vlasnica bila engleska kraljica.

ЛУКСУЗНИ БЕНТЛИ КРАЉИЦЕ ЕЛИЗАБЕТЕ НА ПРОДАЈУ: Прешао је 4.000 километара, а ово је цена

Foto: Printskrin

Luksuzni automobil povučen je iz kraljičinog voznog parka 2015. godine i prešao je tek nešto više od 4.000 kilometara.

Činjenica da se u Bentliju vozila kraljica povećava mu cenu. Sličan automobil kojim se Elizabeta Druga vozila tek povremeno nudi se za 80.000 funti, a ovaj bi okvirno mogao da dostigne i iznos od 200.000 funti.

Direktor marketinga salona, Džek Morgan Džouns je kazao da im se "posrećilo jer su dosad u prodaji imali nekoliko kraljevskih automobila:

- Prošle godine smo prodali Range Rover u kome je princ Filip vozio američkog predsednika Baraka Obamu za vreme njegove posete Britaniji.

Kraljičin Bentli je jedinstven, ali se u osnovi ne razlikuje od ostalih sličnih, osim što ga je vozilo njeno kraljevsko veličanstvo.

Kraljica u sklopu aktuelnog voznog parka Bakingemske palate navodno poseduje tri Rols Rojsa, tri Dajmlera i dva Bentlija, ali ima još nekoliko voznih parkova na njenim ostalim imanjima.

Bentli koji je ponuđen na prodaju kraljica je koristila za prevoz po Londonu između 2013. i 2015. godine. Jedinstven je jer je dugačak pet i po metara, što je metar više od standardnog Bentlija ovog tipa i nikad nije imao registarsku tablicu.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)