ZVEZDA ČUVA STANKOVIĆA: Trener crveno-belih dobija povišicu

Novosti online

12. 05. 2021. u 18:18

DEJAN Stanković je za 17 meseci koliko je na klupi Crvene zvezde napravio ozbiljan iskorak u trenerskoj karijeri i ne čudi što su se pojavile informacije da ga žele neki klubovi iz Italije.

ЗВЕЗДА ЧУВА СТАНКОВИЋА: Тренер црвено-белих добија повишицу

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, crveno-bele žele da blindiraju svog stratega, pa su odlučili da mu daju povišicu. Stankoviću ima ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana do 2022. godine i po njemu zarađuje 470.000 evra godišnje, uz odgovarajuće bonuse.

Međutim, posle susreta sa Omonijom, jedinim pravim kiksom u ovoj takmičarskoj godini, usled Kovid krize, Stanković je pristao da potpiše aneks o smanjenju zagrantovane zarade. Prepolovio je primanja kao i klupsko rukovodstvo.

Dosta se u poslednje vreme pisalo da bi trener crveno-belih mogao da ode u Sampdoriju. Navodno je razgovarao sa prvim čovekom kluba iz Đenove, Masimom Ferarom. Zbog toga čelnici šampiona Srbije žele da reaguju i zadrže ga na "Marakani".

Uprava Zvezde ni ranije nije dozboljavala da bude velika razlika između primanja najplaćenijih igrača i trenera. Pojedini fudbaleri crveno-belih trenutno imaju zagarantovanih 600.000 evra, a to je cifra na koju će moći da računaju i mnogo puta pominjana pojačanja (uz velike bonuse).

O svemu ovome će se razgovarati posle Kupa Srbije koje je na programu 25. maja na stadionu "Rajko Mitić", a rivač Crvenoj zvezdi biće večiti rival Partizan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)