SARADNJA BEOGRADSKIH I TORINSKIH CRNO-BELIH: Juventus nudi šestoricu igrača Partizanu

V. N.

11. 05. 2021. u 21:00

DO sad su delili samo boje, a ubuduće će možda i igrače. Partizan i Juventus su dogovorili saradnju za budućnost posle posete Humskoj glavnog balkanskog skauta torinskih crno-belih, koji je oduševljen načinom rada svog beogradskog parnjaka po klupskim bojama.

САРАДЊА БЕОГРАДСКИХ И ТОРИНСКИХ ЦРНО-БЕЛИХ: Јувентус нуди шесторицу играча Партизану

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Zato su Partizanu ponuđena čak šestorica momaka koji igraju za mladi tim "stare dame" u Primaveri.

Snimci i biografije navedenih potencijala su prosleđeni stručnom štabu vicešampiona Srbije i ostaje da se vidi da li će neko od njih zadovoljiti visoko postavljene kriterijume.

Pomenuti skaut je bio posebno oduševljen onim što je video u utakmicama mlađih selekcija, kao i uslovima u trening centru iz kojeg su poslednjih godina izašli Filip Stevanović, Strahinja Pavlović, prethodno i Nikola Milenković i Dušan Vlahović, koji blistaju upravo u Seriji A. Takođe, primer Umara Sadika koji blista u dresu Almerije u španskoj Segundi je, takođe, dobar primer kako se radi sa talentima u Humskoj

Najavljena saradnje će, zasad, ostati na ovom nivou, pošto u Partizanu ne planiraju da prodaju igrače koji još nisu zabeležili seniorske minute u prvom timu, ali je dogovoreno da se u budućnosti kontakti dva kluba intenziviraju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!