MIHAJLOVIĆEVA TAJNA O KOJOJ SE MALO ZNA: Siniša ima vanbračnog sina, kojeg je upoznao na insistiranje supruge Arijane, a sada ne pričaju

Novosti online

29. 04. 2021. u 16:37

ŽIVOTNA priča legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića je zaista holivudska i o uskoro će početi i da se snima TV serija, međutim u njoj možda nećemo saznati baš sve detalje o njemu.

МИХАЈЛОВИЋЕВА ТАЈНА О КОЈОЈ СЕ МАЛО ЗНА: Синиша има ванбрачног сина, којег је упознао на инсистирање супруге Аријане, а сада не причају

Foto: Instagram

Momak iz Borova, rođen iz mešovitog braka Srbina i Hrvatice, osvojio je sa Vojvodinom čuvenu titulu 1989. godine, potom je za milion maraka pojačao Zvezdu i s njom bio prvak Evrope u Bariju, da bi ga potom život odveo u Italiju gde je igrao godinama, zaljubio se, dobio decu, postao trener, vodio reprezentaciju Srbije, pa saznao da je teško bolestan.

Uspeo je Siniša da pobedi opaku leukemiju, pokazao je još jednom da je veliki borac, a snagu je nalazio u skladnom braku i porodici koja je uvek bila uz njega.

Dobro je poznato da je Siniša Mihajlović, aktuelni trener Bolonje, u dugogodišnjem i srećnom braku sa italijanskom voditeljkom Arijanom koja je na njega "pala" na prvi pogled. Upoznali su se pre skoro 30 godina i imaju čak petoro dece.

Najviše se priča o kćerkama Viktoriji, koja je napisala knjigu o Sinišu, odnosno Virdžiniji, koja je zavela italijanskog fudbalera iz Monaka.

Tu su i trojica sinova - Miroslav, Nikolas i Dušan - dok je manje poznato da Mihajlović ima i vanbračnog sina Marka o kome se malo zna, iako se Siniša nikada nije ustručavao da priča o njemu kad god je bio upitan.

Foto: Instagram

 

Marko je rođen početkom devedesetih godina, iz romanse sa jednom Italijankom, koja je bila aktuelna pre nego što je Siniša upoznao Arijanu, a Mihajlović ga je odmah priznao.

Ipak, Siniša nije bio uz njega i njegovu majku dok je Marko odrastao, međutim presudnu ulogu u susretu oca i sina odigrala je Sinišina supruga Arijana. Znala je da Marko postoji, molila je Sinišu da ga pozove u goste kako bi se upoznali, kako bi i njihova deca mogla da se sprijatelje sa njim, a na kraju je Miha pristao i usledio je dirljiv susret.

Bio je decembar 2004. godine i Marko je doputovao na milanski aerodrom, a kada je potrčao u naručje Siniši čulo se samo "Papa, papa, papa", zabeležili su novinari "Žurnala".

Znao je dobro Marko ko je njegov otac, majka mu je sve rekla, gledao ga je svakog vikenda na televiziji kada počne Kalčo, ali ga sve do 11. rođendana nije upoznao, pa će taj susret ostati i jednom i drugom zauvek urezan u srce.

"Znalo se da imam sina, pisalo se o tome, priznao sam ga i preuzeo obaveze oko njegovog izdržavanja. Međutim, do sad sam tu intimu čuvao samo za sebe. Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam", ispričao je Siniša Mihajlović tada.

Arijana je decu odvela u "Mekdonalds", pa onda na stadion, da navijaju za Inter, pa je Marko prvi put na delu video svog oca Sinišu Mihajlovića.

Foto: Instagram

 

Igralo se protiv Breše, a ponosni otac je u 27. minutu dao gol iz "slobodnjaka" sa 25 metara.

Dok je nameštao loptu mislio je o sinu koji je navijao na tribinama, a projektil je završio u mreži i znalo se odmah kome je posvećen.

"Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži", pričao je Siniša Mihajlović koji je svojoj porodici slao poljupce, a samo oni su retki znali o čemu se radi. 

Siniša i Marko u međuvremenu nisu ostali naročito bliski, tako da je prošle godine u intervjuu za jedan italijanski nedeljnik otkrio da se dugo nisu čuli. 

"Da, i žao mi je zbog toga. Marko je moj sin, prihvatio sam ga, zadržao ga, ali ga nisam odgajio. Nisam se čuo sa njim godinu dana. Tražio sam od njega da preuzme više odgovornosti, ali on nije bio u stanju. Zvao me je i nisam se javio".

"Zvaću ga kad budem bio spreman. Ako me neko razočara, potrebno mi je vreme...", otkrio je srpski trener, a u međuvremenu nije poznato da li su se čuli.

Nezvanično, Marko Mihajlović bi trebalo da sada ima 27-28 godina, a otac će ga uvek voleti.

"Vrlo sam osećajan u odnosu sa svojom decom. To je jer znam kako je kada imate roditelje koji vas ne grle. Moj otac je bio dobar čovek, duša od čoveka, ali je pio. A kada bi popio, postao bi neko drugi. Moja majka je bila pripadnik vojske. Čak i danas, kad idem u Novi Sad da je posetim, razmišljam koliko ću puta da je poljubim. Ali onda kad je vidim, pozdravim je klimanjem glave. To su navike koje ostaju", ispričao je Mihajlović za italijanski "Oggi" pre nekoliko meseci.

(Mondo)


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)