DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE - IPAK NIJE GOL: Stefan Mitrović heroj Srbije, od skidanja albanske zastave do vađenja Ronaldove lopte iz mreže

Novosti online

28. 03. 2021. u 09:31

Srbija i Portugal odigrali su na Marakani 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo.

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ СЕ УСИЈАЛЕ - ИПАК НИЈЕ ГОЛ: Стефан Митровић херој Србије, од скидања албанске заставе до вађења Роналдове лопте из мреже

Foto: N.Paraušić

Aktuelnom šampionu Evrope nije priznat pogodak u 94. minutu, zbog čega je Kristijano Ronaldo pobesneo, bacio kapitensku traku i pre kraja napustio teren.

Portugalski mediji su to označili kao "skandal i pljačku", i svetski mediji bruje o Ronaldovom skandaloznom ponašaju jer je sam odsvirao kraj meča.

Naravno, as Portugala je i na meti srpskih navijača. Istina, gol koji je postignut jeste bio, ali sudija ima poslednju reč, a on ga nije priznao. Junak je Stefan Mitrović, koji nije odustao čak ni kada je lopta viđena u golu, pa je tako spasio "orlove" poraza.

Našim navijačima nije bilo potrebno mnogo da se malo zabave na račun Ronalda i Portugalaca.

Nisu navijači Srbije zaboravili Mitroviću skidanje drona sa zastavom Velike Albanije.

- Ne bih izdvajao nikoga, ponosan sam na ekipu, pokazali smo protiv šampiona Evrope da možemo da budemo ravnopravni. Istina, primili smo jeftine golove, ali kad je najteže - mi smo najjači. Čestitam ovom prilikom Mitroviću na rekordu, velika stvar, najviše je dao ovoj generaciji - kazao je Stefan posle utakmice. 

Za tri dana sledi nam meč sa Azerbejdžanom koji je večeras od Luksemburga (0:1).

- Mislim da će ekipa koja bude uzimala bodove u takvim utakmicama ići na Mundijal. Da ne uprskamo, idemo da pokažemo da smo kvalitetniji protivnik, papir ne donosi pobedu, treba da izađemo i pobedimo tu utakmicu -  zaključio je Mitrović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!