ZVEZDA MISLI NA BUDUĆNOST: Mladi napadač produžio ugovor sa crveno-belima

Novosti online

25. 03. 2021. u 15:39

TALENTOVANI napadač rođen 2004. godine - Marko Lazetić produžio je ugovor na još tri godine sa Crvenom zvezdom za koju je krajem novembra prošle godine debitovao.

ЗВЕЗДА МИСЛИ НА БУДУЋНОСТ: Млади нападач продужио уговор са црвено-белима

FOTO: FK Crvena zvezda

Lazetić koji važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u regionu i o čijem potencijalu svedoči činjenica da je sa 16 godina zaigrao za seniorsku ekipu Crvene zvezde i time postao sedmi najmlađi debitant, produžetkom saradnje pokazao je da svoju budućnost vidi u klubu iz Ljutice Bogdana. Sa druge strane crveno-beli su ovim potezom demonstrirali da se uzdaju u fudbalere koji su stasali u njihovoj Omladinskoj školi.

Novi ugovor mladog napadača i šampiona Srbije važi do 2024. godine.

- Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj "Marakani" i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba – rekao je Lazetić.

Napadač je aktuelnu sezonu počeo u omladinskoj ekipi crveno-belih koju sa klupe predvodi Marko Neđić i uprkos problemu sa povredom zabeležio sedam nastupa i postigao dva gola. Tokom zimske pauze pojačao je seniorsku ekipu Zvezdinog razvojnog tima Grafičara zajedno sa još trojicom "klasića" i brzo se ustalio u "srcu" napada čete Radomira Kokovića.

- Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam – zaključio je Lazetić.

Dejan Stanković je dao Lazetiću priliku da debituje za prvi tim na prvenstvnoj utakmici protiv Rada.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa