UŽASNA POVREDA GOLMANA PORTUGALIJE: To im nije najveći problem pred meč sa Srbijom (VIDEO)

Novosti online

16. 03. 2021. u 15:29

PRVI golman Rui Patrisio, igrač Vulverhemptona, povredio se na meču protiv Liverpula kada ga je nehotice udario kolenom saigrač Konor Koudi.

УЖАСНА ПОВРЕДА ГОЛМАНА ПОРТУГАЛИЈЕ: То им није највећи проблем пред меч са Србијом (ВИДЕО)

Foto AP

Ostao je da leži na travi, pomoć mu se ukazivala više od 10 minuta, a na nosilima i uz kiseonik je iznesen sa terena. Patrisio je ostao svestan, trener Nuno Espiritu Santu je istakao da se seća sve što se desilo, ali je jasno da ga čeka mirovanje.

Zbog koronavirusa je doneta je odluka da klubovi Premijer lige mogu da zabrane reprezentativcima Portugala da igraju za državni tim u ovom "prozoru", a čini se da će iskoristiti to pravo.

To znači da bi Portugal u Beograd mogao da dođe i bez još nekoliko igrača: Nelsona Semeda, Rubena Dijaša, Žoaa Kansela, Žoaa Mutinja, Bernanda Silve, Bruna Fernandeša, Rubena Neveša, Pedra Neta, Dijoga Žote...

Reprezentacija Srbije 24. marta u Beogradu počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo protiv Republike Irske. Tri dana kasnije, 27. marta dočekujemo Portugaliju, a 30. marta se završava prvi ciklus kvalifikacionih utakmica gostovanjem u Azerbejdžanu.

(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima