POSEBNO PRIZNANJE ALEKSANDRU STANOJEVIĆU: Crno-beli nagradili članove "kluba 100" (FOTO)

Novosti online

05. 03. 2021. u 15:20

ПОСЕБНО ПРИЗНАЊЕ АЛЕКСАНДРУ СТАНОЈЕВИЋУ: Црно-бели наградили чланове клуба 100 (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

U petak, 05. marta 2021. godine, u trofejnoj sali na stadionu Fudbalskog kluba Partizan, uručena su priznanja igračima iz ovosezonskog sastava koji su odigrali sto i više utakmica u crno-belom dresu, a šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, koji je u dva mandata na klupi Partizana vodio više od sto utakmica, uručeno je posebno priznanje.

Osim Aleksandra Stanojevića, u „Klubu 100“ od bivših trenera koji su vodili Partizan od raspada bivše Jugoslavije do danas su još samo LJubiša Tumbaković, Vladimir Vermezović i Miroslav Đukić.

Među laureatima „Kluba 100“ su igrači Lazar Marković, Aleksandar šćekić, Slobodan Urošević, Aleksandar Miljković, kao i Sejduba Suma koji je treći stranac u istoriji kluba sa odigranih sto i više utakmica, uz Lamina Dijaru sa 151 i Almamija Moreiru sa 132 utakmice.

Prisutnima se obratio predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić koji je uz čestitke svima rekao:

- Po želji našeg šefa stručnog štaba, koji poštuje svetost igre i ne želi da utakmicu remeti bilo kakvim svečarskim prigodama, odlučili smo se da na ovaj način odamo neku vrstu priznanja. U skoro osam decenija dugoj istoriji Partizana nema mnogo igrača i trenera koji su zabeležili ovaj broj nastupa, ja vam čestitam od srca, a znam da znate kakva je to čast. Želim vam da imate još mnogo utakmica i da zabeležite nove jubeleje - rekao je predsednik Partizana Milorad Vučelić. 

Svi igrači i trener Stanojević su dobili potpisane dresove sa brojem 100, a gospodin Stanojeviću je uručena i plaketa – retro dres iz 1966. godine sa brojem 7 koji je nosio kao igrač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)