ISPLIVALA PRIČA IZ PROŠLOSTI: Nemanja Matić nije imao ni za hranu, ovako se godinama kasnije odužio prijatelju...

Novosti online

23. 02. 2021. u 18:03

ODAVNO više nije vest da Nemanja Matić ima veliko srce i da voli da pomogne ljudima oko sebe. Ipak, sada je na internetu isplivala priča koja oslikava period kada je Matiću bila potrebna pomoć.

ИСПЛИВАЛА ПРИЧА ИЗ ПРОШЛОСТИ: Немања Матић  није имао ни за храну, овако се годинама касније одужио пријатељу...

foto: EPA

Jedan korisnik Tvitera pohvalio se javnosti sa nesvakidašnjom situacijom u kojoj su se pronašli Nemanja Matić i njegov (neimenovani) prijatelj. Oni su nekada bili zajedno na probi u slovačkim Košicama...

Drugi fudbaler, koji se sa Matićčem borio za ugovor, finansijski je bolje stajao od Nemanje u tom trenutku. Plaćao je sve sebi i Nemanji. 

- Profesionalni fudbaler Nemanja Matić, koji igra za Mančester junajted, kontaktirao je mog prijatelja pre nekoliko godina putem Instagrama. Pitao ga je da li je ikada bio na probi u Košicama? Odgovorio mu je da jeste... - počeo je priču momak koji je upisan kao "Bela Fouad" na Tviteru.

Matić je potom napisao:

- Zar me više ne prepoznaješ?

Nekoliko poruka kasnije sve se razjasnilo. 

- Moj drugar i 18-godišnji Matić bili su zajedno u hotelu nedelju dana, obojica na probi u Košicama. Da skratim priču, Matić u to vreme uopšte nije imao novca i moj prijatelj je sve platio, vodio ga na večere, plaćao taksi... Pošto je hrana u hotelu bila očajna, živeo je na njegov račun. U toj nedelji postao je i otac, a saznao je sve preko telefona. Proslavili su zajedno u hotelskoj sobi, a Matić je potpisao za klub, dok je moj prijatelj prestao da igra fudbal - rekao je on i opisao kako je izgledao njihov novi susret, posle nekoliko godina.

- Matić to nikada nije zaboravio. Dugo taj prijatelj nije imao nikakve naloge na društvenim mrežama, pa nije mogao da ga nađe. Pozvao ga je u goste kod njega kući i rekao mu da obavezno povede sina, inače da ne dolazi. Moj prijatelj je bio par puta, poveo je i prijatelja, i može danas da dođe na svaku domaću utakmicu Junajteda kad god poželi - ova priča je oduševila mnoge ljude i svakako niko ne može da ostane ravnodušan na veliko srce koje ima as Mančester junajteda, Nemanja Matić.

Nema sumnje, Matić je čovek kakvih nema mnogo... 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri