LALATOVIĆ: Da sam "projekat" vodio bih Zvezdu, Vučić je Mesi

Novosti online

09. 02. 2021. u 19:57

ЛАЛАТОВИЋ: Да сам пројекат водио бих Звезду, Вучић је Меси

FOTO: AP

NISAM projekat bilo kakve politike, da jesam bio bih u Crvenoj zvezdi, rekao je trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović.

On je gostujući u Meridijanovoj emisiji "Moj ugao" u razgovoru sa Milanom Boškovićem podsetio da je u Zvezdu došao kada u klubu nije bilo struje.

- Da sam bio projekat dovodila bi se meni pojačanja, kao Miodragu Božoviću i Vladanu Milojeviću. Znači, ja nisam bio ničiji projekat - kaže Lalatović.

Mene niko ne zanima u tom smislu, ali ja i dalje imam pravo na svoje mišljenje, ističe Lalatović.

- I dalje govorim i dalje tvrdim... Zbog toga mogu da me mrze. Za mene u ovom trenutku ne postoji bolji političar od Aleksandra Vučića. I zbog toga sam postao „politički projekat“, zato što sam to izgovorio. Opet kažem - on je Mesi, a kada se bude pojavio neko novi, možemo dalje da razgovaramo - ističe Lalatović.

On je prokomentarisao i tešku finansijsku situaciju u Vojvodini i nedostatak reakcije Uprave.

- Prebacuju loptu od jednog do drugog. Bajatović uvek ima sastanke, Samardžić uvek kaže: "Ja sam tek došao, ja tu ne mogu ništa". Pa, što si došao ako ne možeš ništa? Trener se smenjuje kada nema rezultata, onda treba i Uprava da se menja u takvim situacijama. Ne znam šta da kažem - istakao je Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)