ONA JE ŽENA NOVOG FUDBALERA LIVERPULA: Šiša muža, budi svest ženama za borbu protiv raka i IMA TETOVAŽE NA ZANIMLJIVIM MESTIMA (FOTO)

Novosti online

05. 02. 2021. u 16:51

JANUARSKO pojačanje Liverpula Ben Dejvis preko noći je postao zvezda. Prošao je novi štoper redsa za samo par godina put od prodavca polovnog nameštaja na internetu do prvotimca jednog od najvećih fudbalskih klubova sveta. Sada preti da mu slavu pomuti rođena supruga Ebi!

ОНА ЈЕ ЖЕНА НОВОГ ФУДБАЛЕРА ЛИВЕРПУЛА: Шиша мужа, буди свест женама за борбу против рака и ИМА ТЕТОВАЖЕ НА ЗАНИМЉИВИМ МЕСТИМА (ФОТО)

FOTO: Twitter/@LFC

Prelepa plavuša s kojom fudbaler ima dva sina, aktivistkinja je društava za borbu protiv raka dojke i grlića materice, veliki je ljubitelj tetoviranja, a po potrebi može da bude i frizerka - upravo ona je ošišala Bena za fotografisanje na zvaničnoj promociji na Enfildu.

- Čestitam, tatice. Niko na svetu ne zaslužuje ovo više nego ti. Dečaci i ja te volimo više od života. Moje malo srce će eksplodiratgi od radosti. P. S. Nema na čemu za frizuru - napisala je Ebi na Instagramu.

FOTO: Instagram/Ebi Kolvin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)