TAJNA MARADONINIH SEFOVA U DUBAIJU: Čuvao ih u sobi sedam godina, niko ne zna šta je u njima

Novosti online

27. 01. 2021. u 08:36

DIJEGO Armando Maradona je svojevremeno živeo sedam godina u Dubaiju i u sobi je imao dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi.

ТАЈНА МАРАДОНИНИХ СЕФОВА У ДУБАИЈУ: Чувао их у соби седам година, нико не зна шта је у њима

FOTO: EPA

Skoro tri meseca su prošla od kada nas je napustio veliki "El Pibe", ali i dalje traje istraga kako je tačno preminuo jedan od najboljih fudbalera svih vremena. Dok se istraga čeka, njegova porodica se bori za nasledstvo.

Prvo se pokrenula priča da nema ništa, a potom da ima dosta novca. Sada su se pojavile nove informacije.

Naime, nakon pretrage Maradoninog doma u Dubaiju otkriveno je da ima dva zaključana sefa i to je podiglo dosta prašine u Argentini. Uveliko se spekuliše o tome šta se nalazi u njima, posebno što je kuća u Emiratima bila njegovo može slobodno da se kaže tajno mesto.

Inače, "El Pibe" je od 2011. do 2018. živeo u Dubaiju i tamo je ostavio broj ličnih predmeta, poklona i luksuznih automobila i to je sada prebačeno u Buenos Ajres, ali sefovi su ostali netaknuti.

- Niko ne zna zapravo šta je u njima - prenosi španski "AS".

Izvor blizak fudbaleru imao je šta da prokomentariše na ovu temu.

- To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Maradona zna šta je čuvao. To mogu da budu dirhami, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine - naveo je njegov izvor.

Dobro je poznato da je Maradona dobijao skupocene poklone od prijatelja i poštovalaca, pa tako poseduje prsten vredan 300 hiljada evra koji je dobio u Belorusiji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)