PIŠČEVIĆ POJAČAO ŠAMPIONA: Iz Javora se seli u Letoniju

Novosti online

13. 01. 2021. u 12:20

NEDELjKO Piščević, doskorašnji kapiten Javor Matisa, napustio je Ivanjicu nakon dve godine i pojačao letonsku Rigu, trostrukog uzastopnog šampiona ove zemlje.

ПИШЧЕВИЋ ПОЈАЧАО ШАМПИОНА: Из Јавора се сели у Летонију

FOTO: FK Javor

Piščević je u Javor stigao u januaru 2018. godine, iz Sinđelića. Dao je veliki doprinos u plasmanu kluba u Linglong Super ligu, u kojoj je nosio dres tima godinu i po dana, a u poslednjih šest meseci, nakon povlačenja Ivana Cvetkovića, bio je i kapiten.

Odigrao je ukupno 61 utakmicu (60 u startnoj postavi) za dve godine, propustivši svega 6 mečeva u tom periodu, uglavnom zbog povrede. Postigao je 5 pogodaka i zabeležio isto toliko asistencija. U protekloj polusezoni odigrao je svaki minut (1890) u 21 utakmici koju je Javor igrao u prvenstvu i Kupu.

Dvadesetpetogodišnji vezista odigrao je u karijeri i 105 utakmica za Sinđelić, u koji je stigao nakon što je prošao omladinsku školu Crvene zvezde i seniorsku karijeru započeo u Radu.

U Rigu stižu praktično kao direktna zamena za Stefana Panića, još jednog nekadašnjeg fudbalera Javora, koji je takođe iz Ivanjice otišao u Rigu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024