HRVATI PROVOCIRAJU: "Dajte Zvezdu da se igramo"...

Novosti online

14. 12. 2020. u 11:10

CRVENA zvezda će danas (13.00) na žrebu u Nionu dobiti protivnika u šesnaestini Lige Evrope, a jedan od potencijalnih rivala je i hrvatski šampion Dinamo

ХРВАТИ ПРОВОЦИРАЈУ: Дајте Звезду да се играмо...

Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Počasni predsednik crveno-belih Dragan Džajić samtra da još nije došlo vreme za duel Zvezde i Dinama, ne jer crveno-beli ne mogu da dobiju komšije, nego jer se i dalje, kako ističe, oseća tenzija.

S druge strane, Hrvati priželjkuju okršaj Zvezde i Dinama, a portal 24sata.hr poručuje: "Dajte Zvezduda se igramo...

"Ma kvalitetniji smo mi, ali te utakmice je bolje izbeći jer uvek nose puno onoga što nema veze sa sportom, tenzija i naboja. Već godinama slušamo takve i slične izjave kad se ukaže mogućnost da hrvatska reprezentacija izvuče Srbiju ili Dinamo u evrokupovima Crvenu zvezdu ili Partizan. Danas je taj scenario ponovo moguć. I šanse da se ostvari su točno 6,7 odsto. Ovaj Dinamo nije toliko nadmoćniji u odnosu na srpskog prvaka kao što je bio onog leta 1997, ali nema razloga da se plaše Zvezde".

Od 15 potencijalnih protivnika "plavih" beogradski klub je najpoželjniji za čak 40,65 odsto navijača, od njih nekoliko hiljada koji su glasali u anketi na 24sata. Slede norveški Molde (17,17 odsto), Makabi iz Tel Aviva (13,26) i niko više nije dobio više od pet odsto glasova.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a