LALATOVIĆ: Zaposleni u SC Vujadin Boškov su nečiji očevi i majke, boriću se za njih i igrače dokle god sam trener! (VIDEO)

A. Ilić

12. 12. 2020. u 17:56

POSLE pobede njegovog tima protiv Spartaka (1:0), šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je izjavio da su crveno-beli bili bolji za jedan gol.

ЛАЛАТОВИЋ: Запослени у СЦ Вујадин Бошков су нечији очеви и мајке, борићу се за њих и играче докле год сам тренер! (ВИДЕО)

FOTO: AP

Vojvodina je danas pobedila Spartak rezultatom 0:1 (0:1), u 18. kolu Super lige Srbije.

– Obe ekipe su pokazale da su s pravom u vrhu srpskog fudbala, a mi smo možda bili bolji baš za taj jedan gol. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, ali imao ih je i Spartak. Zukić je imao jednu sjajnu priliku, Gemović dve, a na drugoj strani, jednom je Vukliš odlično intervenisao. Utakmica je mogla da ode i u drugom pravcu, ali na sreću, nije. Bog nas je nagradio golom posle lepe akcije – izjavio je Lalatović i dodao: 

"Ovo je bio jako bitan derbi za nas. Spartak se bori za Evropu. U ovom trenutku bežimo im devet bodova. Ukoliko uspemo da pobedimo Proleter imaćemo velike šanse da naredne godine Vojvodina ponovo igra Evropu", rekao je Lalatović. 

Potom se strateg crveno-belih zahvalio igračima. 

"Hvala im što pružaju sve za Vojvodinu. Što su mi omogućili da budem najbolji trener u istoriji kluba. Uzeli smo 70 posto pobeda. Nije lako. Nadam se da će se ispoštovati neke stvari za koje ću se boriti dok god sam trener. Nadam se da će igrači do četvrtka dobiti dve plate. Kao i zaposleni u SC Vujadin Boškov koji su nečiji očevi i majke. Ja zahtevam da se isplati ono što se duguje mojim igračima i zaposlenima u klubu", rekao je Lalatović. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije