OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Bivši pomoćni trener Zvezde novi direktor Vojvodine

Novosti online

11. 12. 2020. u 09:14

IZNENAĐUJUĆA odluka u Novom Sadu.

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Бивши помоћни тренер Звезде нови директор Војводине

Fto: M.Vukadinović

Nekadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde i jedan od najbitnijih saradnika Vladana Milojevića, Milan Kosanović obavljaće u narednom periodu funkciju sportskog direktora Vojvodine, saznaje „Mocartsport”.

Ne redovnoj klupskoj Skupštini superligaš sa Karađorđa, posle turbolentnog perioda koji su manifestovali javni istupi Nenada Lalatovića, dobio je novo rukovodstvo.

Uloga predsednika poverena je Dragoljubu Samardžiću, ali čini se da će najvažnija funkcija u sportskom sektoru biti poverena harizmatičnom stručnjaku.

Kosanović je pre dolaska u Crvenu zvezdu obavljao brojne funkcije u Vojvodini, bio je u jednom trenutku i šef stručnog štaba, ali upravo u Novom Sadu se specijalizovao za rad sa mladim igračima.

Zajedno sa Milojevićem, Kosanović je otišao u Al Ahli, odakle se vratio pre mesec dana zbog zdravstvenih problema. Tačnije, povrede noge.

Upravo u tom periodu bivši pomoćni trener Zvezde je gledao sve mečeve novosadskog kluba i narednih dana trebalo da potpiše ugovor o saradnji. I na taj način postane naslednik Nikole Lazetića.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna