MILAN GAJIĆ: Ovih 11 osvojenih bodova nikako nisu slučajnost!

A. Ilić

10. 12. 2020. u 23:13 >> 23:17

CRVENA zvezda je gostovala Slovanu u Liberecu. Meč je završen rezultatom 0:0.

МИЛАН ГАЈИЋ: Ових 11 освојених бодова никако нису случајност!

Foto: M.Vukadinović

Zvezda je obezbedila evropsko proleće, a akter večerašnjeg meča Milan Gajić prokomentarisao je put crveno-belih kroz grupnu fazu. 

"

- Prezadovoljni smo kako se odvila cela grupna faza takmičenja. Ovo je rezultat koji smo priželjkivali i donekle smo i znali u kojim mečevima treba "tražiti" bodove.  Zadovoljan sam i zbog činjenice da smo pre ove utakmice obezbedili "evropsko proleće". Zaista je bio težak meč, hladno vreme, mnogo faulova, nažalost smo propustili neke naše šanse, ali ne treba žaliti za tim. Ciklus je zatvoren, osvojili smo 11 bodova i mogu da kažem da smo zaista srećni zbog toga - rekao je Gajić.  

", počeo je Gajić i potom govorio o večerašnjem meču. 

"Odigrali smo mnogo utakmica od starta sezone i doživeli samo jedan poraz, to je neverovatan podatak. Preponosan sam na saigrače, stručni štab i čitav klub. Rastemo iz dana u dan i ginemo jedni za druge. Upravo to je krunisano jesenjom titulom i prolaskom u narednu fazu takmičenja. Čekaju nas još utakmice u prvenstvu i kupu, posle čega odlazimo na zasluženi odmor, a imamo želju da na pravi način krunišemo jesenji deo sezone", rekao je Gajić. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE KAO DA SMO OSVOJILI PEHAR! Gasperini nakon izbacivanja Liverpula iz Lige Evrope