RADNIČKI NEZADOVOLJAN SUĐENJEM: Zašto FSS ne reaguje i šta je posmatrač Paunović radio na utakmici?

Beta

06. 12. 2020. u 13:27

FUDBALSKI klub Radnički iz Niša izrazio je nezadovoljstvo suđenjem u Super ligi i pitao sudijsku organizaciju i FSS zašto ne reaguju.

РАДНИЧКИ НЕЗАДОВОЉАН СУЂЕЊЕМ: Зашто ФСС не реагује и шта је посматрач Пауновић радио на утакмици?

Foto: N.Paraušić

- Ovo nije prva ovakva utakmica, već je sličnih situacija bilo na poslednjih četiri-pet utakmica Radničkog. Zato i pitamo sudijsku organizaciju i FSS zašto do sada nisu reagovali na ovakve i slične situacije? Svaka sudijska odluka treba da sa sobom nosi i odgovornost, ali dok to ne bude sveopšti princip najbolje je verovati samo svojim očima - navodi se u saopštenju Radničkog.

Radnički se pozvao na ocenu Zdravka Jokića na televiziji Arena, koji je rekao da je niški klub protiv Vojvodine oštećen.

Navedeno je, između ostalog, da je Radnički oštećen za nedosuđen penal u 93. minutu, iako se na snimku vidi da je sudija Miloš Milanović bio udaljen oko dva metra i da nije bio zaklonjen tako da je mogao da vidi spornu situaciju.

- Što nameće pitanje kako nije video? Da li je reč o namernim ili slučajnim greškama procenite sami. Kako je moguće da sudija zbog toga što je dao žuti umesto crvenog kartona igraču na utakmici, koji je podigao nogu nad golmanom, bude kažnjen sa dve-tri utamice nesuđenja, a sudija sa ove utakmice nije doživeo takvu sudbinu. Šta je radio posmatrač na utakmici Igor Paunović koji je potvrdio da nije bilo ni penala, ni ofsajda na utakmici? - navodi se u saopštenju Radničkog.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

PARTIZAN SE OGLASIO O POVREĐENIM IGRAČIMA: Evo kakvo je stanje sa Jovanovićem i Saldanjom