RADNIČKI NEZADOVOLJAN SUĐENJEM: Zašto FSS ne reaguje i šta je posmatrač Paunović radio na utakmici?

Beta

06. 12. 2020. u 13:27

РАДНИЧКИ НЕЗАДОВОЉАН СУЂЕЊЕМ: Зашто ФСС не реагује и шта је посматрач Пауновић радио на утакмици?

Foto: N.Paraušić

FUDBALSKI klub Radnički iz Niša izrazio je nezadovoljstvo suđenjem u Super ligi i pitao sudijsku organizaciju i FSS zašto ne reaguju.

- Ovo nije prva ovakva utakmica, već je sličnih situacija bilo na poslednjih četiri-pet utakmica Radničkog. Zato i pitamo sudijsku organizaciju i FSS zašto do sada nisu reagovali na ovakve i slične situacije? Svaka sudijska odluka treba da sa sobom nosi i odgovornost, ali dok to ne bude sveopšti princip najbolje je verovati samo svojim očima - navodi se u saopštenju Radničkog.

Radnički se pozvao na ocenu Zdravka Jokića na televiziji Arena, koji je rekao da je niški klub protiv Vojvodine oštećen.

Navedeno je, između ostalog, da je Radnički oštećen za nedosuđen penal u 93. minutu, iako se na snimku vidi da je sudija Miloš Milanović bio udaljen oko dva metra i da nije bio zaklonjen tako da je mogao da vidi spornu situaciju.

- Što nameće pitanje kako nije video? Da li je reč o namernim ili slučajnim greškama procenite sami. Kako je moguće da sudija zbog toga što je dao žuti umesto crvenog kartona igraču na utakmici, koji je podigao nogu nad golmanom, bude kažnjen sa dve-tri utamice nesuđenja, a sudija sa ove utakmice nije doživeo takvu sudbinu. Šta je radio posmatrač na utakmici Igor Paunović koji je potvrdio da nije bilo ni penala, ni ofsajda na utakmici? - navodi se u saopštenju Radničkog.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Marko

06.12.2020. 14:30

Poštovanje veliko Vama u redakciji.Potpuno se slažem sa gospodom iz Niša.Gledam neutralno ali ovoga puta je FK RADNICKI u pravu.Revolt čelnika i osveta za čoveka koji je napravio preporod u Nišu.Smeta očigledno IVICA TONCEV svima njima pa sada nemaju moć već preko sudijske i na svakoj utakmici greške na štetu RADNICKOG.Pomirite se sa tim da je Vaše vreme izdvojilo gospodo Vi koji mislite da ste moćni i da možete SVE.Smeta Vam uspeh tvorca modernog fudbalskog kluba i kluba koji stoji finansijski bolji i od mezimica koje imaju primanja državnog bankomata NON stop.A IVICA JE SVE to sa svojih 10 prstiju.Misevi u rupu.Cao

Srbija

06.12.2020. 14:42

IVICE NE DAJ SE.DIJASPORA JE UZ TEBE.SRBIJA JE IZ TEBE SA TOBOM DO USOEHA.SA TOBOM CE SE OPET GLEDATI EVROPA U NIS.SA TOBOM REPREZENTACIJA U U KATAR I WORD CUP.SA TOBOM JE SVE LAKSE .VELIKI POZDRAV TEBI I SARADNICIMA